Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe oferirà 22.000 places ...
 
Divendres, 02 de juny de 2017

Amb motiu de celebració del Gran Premi de Motociclisme

Renfe oferirà 22.000 places addicionals en els trens amb parada a Montmeló

• Els dies 10 i 11 de juny s’ha establert la circulació de 16 trens especials a la connexió Montmeló – Barcelona • La programació assegura una freqüència mitjana de 4 trens per hora i sentit a les hores de màxima afluència al circuit


*

Amb motiu de la celebració del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme, els dies 10 i 11 de juny Renfe oferirà un total de 22.000 places addicionals. Aquesta programació inclou la circulació de 16 trens especials, 3 trens el dissabte i 13  el diumenge, a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre).

 Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe augmentarà l’oferta habitual el diumenge 10 de juny, entre les 07.30 i les 12.00 hores per arribar al circuit i a partir de les 15.20 hores per a la tornada des de Montmeló. La programació establerta assegura una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers.

 L’increment de serveis previst pel Gran Premi de Catalunya completarà l’oferta habitual de Rodalies de Catalunya a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, el que representa una oferta de 81.400 places diàries.

 Per a facilitar i agilitzar l’adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Montmeló proper al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquest bitllet és de dues zones i per evitar confusions es reforçarà aquesta informació amb missatges específics per megafonia. Per informar i atendre els clients que ho necessitin s’incrementarà el personal d’atenció al client a les estacions de Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Sants, Clot-Aragó i Montmeló.

 L’any passat més de 30.000 persones van utilitzar els trens de rodalia de Barcelona per a assistir els tres dies de celebració de la prova.