Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Amb motiu de la celebració de ...
 
Dilluns, 10 de juliol de 2017

Amb motiu de la celebració de l’Acampada Jove de Montblanc, Renfe ofereix 10.000 places addicionals en els trens Regionals de les línies R13 i R14


*

Entre el 13 i el 16 de juliol, Renfe incrementa amb 10.000 places addicionals la seva oferta a les línies R13 (Barcelona Estació de França- Lleida per Valls) i R14 (Barcelona Estació de França- Lleida per Tarragona i Reus) amb l'objectiu de facilitar el desplaçament dels clients que s'apropin a l'Acampada Jove que se celebra a Montblanc aquest cap de setmana.

La programació establerta contempla la circulació en doble composició de 20 trens de les línies R13 i R14. El dijous i divendres els reforços es concentraran en els serveis amb destinació Montblanc des de Barcelona, mentre que dissabte i diumenge l'increment de l'oferta serà en sentit contrari per tal de facilitar la tornada des de Montblanc.

Per orientar i guiar els clients s'incrementarà el personal d'informació i atenció al client a bord dels trens, així com s'establirà un dispositiu especial de seguretat.