Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya programa ...
 
Dilluns, 26 de juny de 2017

Rodalies de Catalunya programa tres trens especials per a facilitar la tornada del Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú Vida 2017

• Els serveis circularan les matinades de divendres 30 de juny, així com l'1 i 2 de juliol • Els trens especials sortiran des de Vilanova i la Geltrú i faran parada a Sitges i a Barcelona Sants


*

Amb motiu de la celebració del Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, Vida 2017, del 29 de juny al 2 de juliol, Renfe reforça el servei de la línia R2 sud de rodalia de Barcelona amb tres trens especials entre Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sitges i Barcelona. Aquests trens especials signifiquen un reforç de prop de 3.750 places entre Vilanova i la Geltrú i la capital catalana.

Els trens especials circularan la matinada del divendres 30 de juny al diumenge 2 de juliol, amb sortida des de Vilanova i la Geltrú a les 3.30 hores i parada a Sitges (3.37 h) des d'on continuaran directament fins a Barcelona Sants on arribarà a les 4.10 hores.

42 minuts de viatge

Els viatgers que vulguin apropar-se fins a Vilanova i la Geltrú compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona Estació de França-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 42 minuts. A més, durant els quatre dies de celebració del Festival VIDA, els assistents disposaran d'un servei d'autobús des de l'estació que connectarà amb els diferents espais on se celebra el festival.

Aquesta edició, Renfe i l'organització del festival han arribat a un acord que permet que els assistents al Festival Vida que utilitzin els serveis de Rodalies per apropar-se als concerts puguin gaudir d'un descompte del 30% en el preu del bitllet, amb el localitzador que els facilitarà l'organització en el moment de la compra de l'entrada.

L'objectiu és facilitar els desplaçaments en el servei de Rodalies de Catalunya pels assistents a aquesta cita cultural i garantir la tornada durant la matinada després de les principals actuacions del festival.