Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe oferirà 17.000 places ...
 
Dilluns, 26 de juny de 2017

Renfe oferirà 17.000 places addicionals als trens de Rodalies amb destinació Canet de Mar durant aquest cap de setmana

• El servei facilitarà l'anada durant el dissabte i la tornada des de primera hora del diumenge • Els trens de la línia R1 connecten Barcelona amb Canet de Mar en un temps de viatge de 56 minuts


**

Aquest cap de setmana, Renfe reforça el servei de trens de la línia R1 de rodalia de Barcelona amb parada a Canet de Mar (Maresme) amb motiu de la celebració del CanetRock 2017. Rodalies de Catalunya incrementarà la seva oferta habitual en aquesta població amb 17.000 places addicionals.

Aquesta oferta extraordinària facilitarà el desplaçament a Canet durant el dissabte i la tornada a primera hora del diumenge. El cap de setmana es perllongarà el recorregut d'alguns trens que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Mataró i realitzaran parades a Arenys de Mar, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres. A més, amb motiu d'aquest reforç, Renfe ha incrementat el seu personal d'informació i atenció al client, així com la seguretat a les principals estacions.

Aquesta edició, Renfe i l'organització del festival han arribat a un acord que permet que els assistents al CanetRock que utilitzin els serveis de Rodalies per apropar-se als concerts puguin gaudir d'un descompte del 30% en el preu del bitllet, amb el localitzador que els facilitarà l'organització en el moment de la compra de l'entrada.

Els trens de la línia R1 connecten Barcelona amb Canet de Mar en un temps de viatge de 56 minuts.