Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Sorteig #MiniaturaEnFamilia
 
Dilluns, 13 de novembre de 2017

Sorteig #MiniaturaEnFamilia

Rodalies de Catalunya convoca el sorteig #MiniaturaEnFamilia a través de Twitter en el que poden participar tots els seguidors del compte de @rodalies


*

Renfe col·labora amb el parc temàtic de Catalunya en Miniatura, on podreu trobar l’exposició de maquetes a escala 1:25 de Catalunya, declarat d’Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer a tota la família els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes.

El parc temàtic també disposa de molts altres serveis per passar un gran dia: Zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil…

Els viatgers que vulguin apropar-se en tren a Molins disposen del servei de les línies R1 i R4 de Rodalies de Catalunya.

 

Fruit també d'aquesta col·laboració es realitzen sorteigs a través del compte de Twitter @rodalies amb packs familiars per accedir-hi al parc. 

Es detallen a continuació les entrades sortejades i el termini per participar en el sorteig:

  • Un pack familiar per accedir al parc, el termini per participar en el sorteig finalitza el 17 de novembre a les 12.00 h.
  • Un pack familiar per accedir al parc, el termini per participar en el sorteig finalitza el 24 de novembre a les 12.00 h.
  • Un pack familiar per accedir al parc, el termini per participar en el sorteig finalitza l’1 de desembre a les 12.00 h.

 

Per participar en aquests sorteigs s’ha de seguir el compte de @rodalies, escriure un tuit amb el hashtag #MiniaturaEnFamilia i esmentant a @rodalies.

Participa-hi!