Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya ofereix ...
 
Dijous, 16 de març de 2017

A partir del mes de març

Rodalies de Catalunya ofereix un nou bitllet combinat per visitar l’Aquàrium de Barcelona

· El bitllet inclou el viatge en tren fins a Barcelona i l’entrada d’un dia a l’Aquàrium de Barcelona. · El preu del bitllet combinat és de 20 euros per majors d’11 anys, i de 15 euros per a nens de 4 a 10 anys


*

A partir d’aquest mes de març, Rodalies de Catalunya ofereix un bitllet combinat per a visitar l’Aquàrium de Barcelona. Aquest nou títol de viatge inclou el bitllet d’anada i tornada en tren des de qualsevol estació del servei de rodalia de Barcelona fins a la Ciutat Comtal i l’entrada d’un dia a l’Aquàrium de Barcelona. 

El preu d’aquest bitllet combinat és de 20 euros, per a majors d’11 anys, i de 15 euros per a nens de 4 a 10 anys, el mateix preu que comprant l’entrada a la taquilla, pel que el viatge en tren surt de franc. Aquest bitllet combinat es pot adquirir a les taquilles de les estacions, a les màquines autovenda de Rodalies de Catalunya i a partir de finals de març, també es podrà comprar online a través de la secció Trenes Temáticos de la web renfe.com.

L’Aquàrium de Barcelona és el centre marí més gran del món en temàtica mediterrània i recull una àmplia representació de la fauna marina d’arreu del món. Pingüins, peixos tropicals, pops, o els sempre sorprenents taurons, són algunes de les espècies que els visitants a l’Aquàrium podran descobrir en aquesta visita. A més a més, el centre marí dóna la possibilitat de viure experiències úniques com passar la nit dormint amb taurons o fer una immersió a l’Oceanari envoltats d’un centenar d’espècies marines.

Per arribar-hi els clients podran desplaçar-se amb el tiquet del bitllet combinat fins  a Barcelona, preferiblement a les estacions més properes Barcelona Estació de França, Plaça Catalunya o Arc de Triomf.

L’Aquàrium de Barcelona es suma a l’oferta de bitllets combinats d’oci i turisme que ofereix Rodalies de Catalunya a tota la família. La visita al Museu del Ferrocarril de Catalunya, la visita guiada a les caves Freixenet, o bitllets combinats especialment dissenyats per l’època hivernal com l’Skitren Vall de Núria o l’SkiTren La Molina, són alguns dels bitllets combinats que ofereix Rodalies de Catalunya als seus clients, i que pretén apropar el tren com a mitja de transport per motius d’oci o de turisme en els desplaçaments.

 

Tota la informació sobre aquests bitllets combinats i sobre la resta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya els clients disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.