Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya i Renfe ...
 
Dimarts, 18 d'abril de 2017

AQUEST SANT JORDI ELS NOSTRES TRENS TENEN UNA DESTINACIÓ ESPECIAL: SEVILLA

Rodalies de Catalunya i Renfe convoquen el sorteig “RODALIES SANT JORDI 2017” a través de Twitter, en el que poden participar tots els seguidors del compte de @rodalies.


**

Aquest concurs consta de dos fantàstics premis:

  • Dos packs Tren + Oci per a dues persones, que inclouen el viatge en AVE Barcelona – Sevilla més una activitat a concretar, vàlids fins al 30/09/2017

 

Els participants hauran de:

  • Ser majors de 18 anys
  • Ser seguidors del compte de @rodalies
  • Citar qualsevol dels missatges publicats al perfil de @rodalies relacionats amb Sant Jordi o B-Travel, amb les etiquetes #RodaliesSantJordi i #BTravelRodalies.
  • També participaran els seguidores que publiquin una foto amb el llibre “Victor i la Teresita” i les etiquetes #BTravelRodalies i #RodaliesTeresita, que es presentarà a la fira de Barcelona diumenge 23 d’abril.

 

El concurs començarà dimarts dia 18 d’abril i finalitzarà dilluns 24 d’abril  a les 00 hores.

Un cop finalitzat, tots els tuits publicats i que compleixen les condicions participaran en el sorteig, que es realitzarà de forma aleatòria a través de l’eina online random.org.

Les bases del sorteig completes es troben a la pàgina de Renfe al següent enllaç: http://www.renfe.com/CA/empresa/informacion_legal/SorteoBTravel_cat.html

Anima’t i participa! No t’ho pots perdre!