Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya ...
 
Divendres, 15 de setembre de 2017

La cursa es disputa el proper diumenge 17 de setembre

Rodalies de Catalunya col·labora amb la Cursa de la Mercè 2017 a Barcelona

Els participants podran obtenir un bitllet d’anada i tornada pel 17 de setembre des de qualsevol estació de rodalia de Barcelona. L’estació de Barcelona Sants, propera a la sortida de la prova atlètica, és parada de les principals línies del servei de rodalia.


*

Rodalies de Catalunya col·labora amb la celebració de la Cursa de la Mercè 2017, que es disputa aquest diumenge 17 de setembre a la Ciutat Comtal. Un any més, Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització, per un bitllet gratuït d’anada i tornada fins a Barcelona Sants.

Per gaudir d’aquest bitllet, els participants hauran de presentar el tiquet que l’organització els entregarà en el moment de recollir l’acreditació, a la taquilla de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona el diumenge 17 de setembre abans de les 9.00 hores. 

La sortida de la prova atlètica es troba a pocs metres de l’estació de Barcelona Sants, parada de les línies R1, R2nord, R2 sud, R3 i R4 del servei de rodalia de Barcelona. Per aquest motiu els trens del servei de rodalia es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a Barcelona per participar a la nova edició de la cursa.