Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya ...
 
Dijous, 26 d'octubre de 2017

Rodalies de Catalunya col·labora aquest cap de setmana amb les curses 6a Sansi de Sant Feliu i Tast de la Mitja.

Renfe oferirà un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren per desplaçar-se fins a les estacions de les curses.


img

6a Sansi de Sant Feliu

Rodalies de Catalunya col·labora aquest diumenge amb la celebració de la 6a Sansi de Sant Feliu. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord pel que Renfe oferirà un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren per desplaçar-se fins a l’estació de Sant Feliu de Llobregat

Per poder obtenir aquest bitllet gratuït, els participants de la prova hauran de presentar el tiquet que els facilitarà l’organització a qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona que disposi de venda a taquilla, el diumenge 29 d’octubre abans de les 10.30 hores. 

 

Tast de la Mitja

Rodalies de Catalunya col·labora aquest dissabte amb la celebració del Tast de la Mitja. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord pel que Renfe oferirà un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren per desplaçar-se fins a les estacions de Granollers Centre, Granollers Canovelles i La Garriga.

Per poder obtenir aquest bitllet gratuït, els participants de la prova hauran de presentar el tiquet que els facilitarà l’organització a qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona que disposi de venda a taquilla, el dissabte 28 d’octubre abans de les 10.00 hores. 

  26_10_Tast

 

 

 

 

 

 

 

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició.