Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies col·labora amb ...
 
Dilluns, 21 d'agost de 2017

Fins el 15 d'octubre

Rodalies col·labora amb l’exposició "David Bowie is" del Museu del Disseny de Barcelona

Amb el bitllet de Rodalies de Catalunya, els visitants poden gaudir d’un 20% de descompte per l’entrada a l’exposició. El Museu del Disseny de Barcelona és proper a les estacions d’Arc de Triomf i Clot-Aragó, parada de les principals línies de rodalies.


*

Renfe i el Museu del Disseny de Barcelona han arribat a un acord per oferir un 20% de descompte en l’adquisició d’entrades per a visitar l’exposició David Bowie is que s’exposa al museu fins el proper 15 d'octubre.

Per gaudir d’aquest descompte, els visitants només hauran d’acreditar que són clients del servei de Rodalies de Catalunya presentant un bitllet vàlid de qualsevol dels serveis de rodalia o de trens regionals. Les entrades es poden adquirir únicament a través del web davidbowieis.es

L’exposició David Bowie is es mostra al Museu del Disseny de Barcelona fins al proper 15 d'octubre i presenta un recull d’objectes que pretén mostrar la dimensió pluridisciplinari i innovadora del treball de David Bowie. El Museu del Disseny de Barcelona es troba situat a la Plaça de les Glòries, a prop de les estacions de Clot-Aragó i Arc de Triomf, parada de les principals línies de Rodalies de Catalunya, pel que els desplaçament en rodalies es converteix en l’opció ideal per apropar-se fins al Museu i gaudir de l’exposició David Bowie is.

Aquests productes combinats estan destinats a facilitar la mobilitat a ciutadans de Barcelona i la seva àrea d’influència, amb propostes d’oci de qualitat amb importants descomptes. A més es suma al catàleg d’ofertes d’oci lúdiques i culturals, com el Zoo de Barcelona,  el Museu Egipci de Barcelona o el bitllet combinat a PortAventura.