Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > El Museu del Ferrocarril de ...
 
Divendres, 19 de maig de 2017

Amb motiu del Dia internacional dels Museus

El Museu del Ferrocarril de Catalunya es suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus

• El bitllet combinat de Rodalies de Catalunya inclou el bitllet d'anada i tornada a Vilanova i la Geltrú i l'entrada al Museu • El Museu del Ferrocarril de Vilanova ha preparat una programació especial dissabte amb motiu de la Nit dels Museus


*

El Museu del Ferrocarril de Catalunya celebra el Dia internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes i amb l'organització d'una xerrada d'un responsable de l'ONG Pro Activa Open Arms on van compartir amb els assistents la tasca que realitzen de salvament de refugiats al Mediterrani.

Seguint en el marc del Dia Internacional dels museus, aquest dissabte el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú se suma a la celebració de la 'Nit dels Museus' amb un ampli programa d'activitats.

 

Programació especial Nit dels Museus

Aquest dissabte, a partir de les 19.00 hores, el Museu del Ferrocarril realitzarà una sessió de portes obertes que s'allargarà fins ben entrada la matinada. Durant aquesta vetllada especial el museu ofereix un programa d'activitats per aquesta celebració amb actuacions musicals en directe, una il·luminació especial al dipòsit de les locomotores i un photocall per a nens. Aquesta nit, de manera especial, s'ofereix la possibilitat de sopar al museu amb els àpats que oferiran conegudes foodtrucks.

Podeu consultar tota la programació a:

http://museudelferrocarril.org/ca/descobreix/agenda/tot-a-punt-per-la-nit-dels-museusRenfe t'ho posa fàcil per visitar el Museu

A més, Rodalies de Catalunya i el Museu del Ferrocarril ofereixen un bitllet combinat que permet conèixer d'una manera còmoda l'apassionant món del tren. En aquest Bitllet Combinat s'ofereix la possibilitat de viatjar des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies fins a la capital del Garraf amb els trens de la línia R2 sud de Rodalies. L'itinerari per la costa obsequia als viatgers amb un paisatge de contrastos on conviuen mar i muntanya.

A l'arribada a Vilanova i la Geltrú, a pocs metres de l'estació, es troba el Museu del Ferrocarril que compta amb unes instal·lacions úniques i una de les col·leccions de vehicles més importants d'Europa, màquines de vapor de totes les èpoques, vehicles Talgo, automotors o cotxes per viatgers de tercera, segona i primera classe.

El Museu proposa també activitats familiars, espais de lleure pels més petits i audiovisuals amb interessants documentals per gaudir del passat, present i futur d'una mitjà de transport que als darrers 160 anys ha canviat les formes de vida conegudes. La tornada també en tren per la costa arrodoneix un viatge per la nostra història més propera.