Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya programa ...
 
Dilluns, 03 d'octubre de 2016

Rodalies de Catalunya programa el Tren Fantàstic, un servei especial diari pel Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya

Aquest tren especial circularà des de la matinada del 7 al 8 d’octubre i fins el final del Festival amb sortida de Sitges a les 01.30 hores fins a Barcelona. Els viatgers amb entrada per assistir a una projecció del Festival, podran gaudir d’un 30% de descompte en els serveis de Renfe.


*

 

Amb motiu de la celebració de la 49a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del 7 al 8 d’octubre i fins la matinada del 16 al 17 d’octubre, data final del Festival, Rodalies de Catalunya posa en funcionament un tren especial des de Sitges fins a Barcelona.

L’objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis ferroviaris pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de las projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a l’1.30 hores amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

A més, els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de pas de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts. 

 

Descompte del 30% en els desplaçament en Renfe

A més d’aquest reforç especial, els viatgers que s’apropin fins a Sitges en els serveis de Renfe (Rodalies de Catalunya, AVE i/o Llarga Distància), i tinguin comprada la seva entrada per assistir a alguna de les projeccions del Festival, podran gaudir d’un descompte del 30% en els seus bitllets de Renfe.