Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe programa el Tren ...
 
Dijous, 05 d'octubre de 2017

Renfe programa el Tren Fantàstic, un servei especial diari pel Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya

· Aquest tren especial circularà des de la matinada del 5 al 6 d'octubre i fins al final del Festival amb sortida de Sitges a les 01.30 hores fins a Barcelona · Els viatgers amb entrada per assistir a una projecció del Festival, podran gaudir d'un 30% de descompte en els serveis de Renfe


*

Amb motiu de la celebració de la 50a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del 5 al 6 d'octubre i fins a la matinada del 15 al 16 d'octubre, data final del Festival, Renfe posa en funcionament un tren especial des de Sitges fins a Barcelona.

L'objectiu és facilitar els desplaçaments en els serveis ferroviaris pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de les projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a les 1.30 hores amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

Els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de pas de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts.

Descompte del 30% en els desplaçaments en Renfe

A més d'aquest reforç especial, els viatgers que s'apropin fins a Sitges en els serveis de Renfe (Rodalies de Catalunya, AVE i/o Llarga Distància), i tinguin comprada la seva entrada per assistir a alguna de les projeccions del Festival, podran gaudir d'un descompte del 30% en els seus bitllets de Renfe.