Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe ofereix prop de 8.000 ...
 
Dimecres, 06 de setembre de 2017

Renfe ofereix prop de 8.000 places per a visitar la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega

· Durant el proper cap de setmana es duplica la capacitat de tres trens de la línia R12, el que significa 1.500 places addicionals · Els trens de la línia R12 connecten Barcelona amb Tàrrega en un temps de viatge de 2 hores i 36 minuts


*

Amb motiu de la celebració de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega el proper cap de setmana, Renfe ofereix prop de 8.000 places als trens de la línia R12 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Lleida per Manresa) entre el 8 i el 10 de setembre.

Durant aquests dies, Renfe ha dissenyat un dispositiu especial de reforç que consistirà a doblar la capacitat de 3 trens de Regionals que enllacen Barcelona amb Lleida, el que permetrà oferir més de 1.500 places addicionals sobre la seva oferta de transport habitual a l'estació de Tàrrega.

El dispositiu de reforç de Renfe s'aplicarà divendres 8 de setembre en els trens amb sortida de Barcelona a les 15.11 i 19.01 hores. I per tal de facilitar la tornada, es reforçarà el tren de diumenge 10 de setembre amb sortida de Lleida a les 16.07 hores i parada a Tàrrega a les 17.00 hores amb destinació Manresa, Terrassa, Sabadell o Barcelona.

A més, Renfe ha programat un pla de vigilància i seguretat en els trens especialment dissenyat per a aquesta operativa.

Els trens de la línia R12 connecten directament Barcelona amb Tàrrega en un temps de viatge de 2 hores i 36 minuts recorrent les estacions properes a Tàrrega i connectant amb Lleida.