Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe inverteix mig milió ...
 
Dimecres, 14 de juny de 2017

En el marc del Pla de millora d'estacions de rodalia de Barcelona

Renfe inverteix mig milió d'euros en treballs de manteniment a una vintena d'estacions de rodalia a Barcelona

• Aquests treballs es realitzen a la llarga d'aquest 2017 a una vintena d'estacions del servei de rodalia • S'estan realitzant treballs a Sant Celoni, Maçanet-Massanes, Granollers Canovelles, L'Arboç, Castellbisbal, Mollet Sant Fost, Sabadell Sud i Viladecans


*

Renfe inverteix un total de 563.000 euros en treballs de millora d'una vintena d'estacions del servei de rodalia de Barcelona al llarg d'aquest 2017. Aquestes actuacions bàsicament han consistit en tasques de reparació i manteniment.

Del total, a Les Franqueses, Manresa, La Garriga, Cabrera, Mollet Sant Rosa, Llinars, La Granada, Blanes, Santa Perpètua, Hostalric, Vilassar, ja s'han finalitzat aquestes actuacions.


Estació de La Granada abans i després de les actuacions

 

Aquests treballs encara s'estan desenvolupant a vuit estacions de rodalia de Barcelona, Sant Celoni, Maçanet-Massanes, Granollers Canovelles, L'Arboç, Castellbisbal, Mollet Sant Fost, Sabadell Sud i Viladecans, i està previst que estiguin finalitzades durant l'estiu.

Les principals actuacions dutes a terme han permès adequar les parets exteriors dels edificis principals mitjançant el pintat i tractament de superfícies exteriors.

El desenvolupament d'aquests treballs no ha afectat el servei habitual, i s'ha prestat amb normalitat durant l'execució de les obres.

 


Estació de Blanes abans i després de les tasques de millora