Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Rodalies de Catalunya ...
 
Divendres, 01 de desembre de 2017

La cursa es celebra el 3 de desembre

Rodalies de Catalunya col·labora amb la Mitja Marató de Mataró

• Els participants de la cursa podran obtenir un bitllet gratuït d'anada i tornada des de qualsevol estació de rodalia de Barcelona fins a l'estació de Mataró


*

Rodalies de Catalunya col·labora amb la Mitja Marató de Mataró. Renfe i l'organització de la prova han arribat a un acord pel que Renfe oferirà un bitllet gratuït d'anada i tornada en tren per desplaçar-se fins a l'estació de Mataró.

Per poder obtenir aquest bitllet gratuït, els participants de la prova hauran de presentar el tiquet que els facilitarà l'organització a qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona que disposi de venda a taquilla, el diumenge 3 de desembre abans de les 10.00 hores. Els viatgers disposen dels serveis de la línia R1 Sud (Hospitalet – Mataró - Blanes - Maçanet) per anar a la cursa.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l'esport i el transport públic, col·labora amb més d'una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició.