Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe oferirà més de 36.000 ...
 
Dimarts, 05 de desembre de 2017

Amb motiu del Mercat Medieval a la capital d'Osona

Renfe oferirà més de 36.000 places addicionals en els trens de Rodalies amb parada a Vic

· Entre el 6 i el 10 de desembre es duplicarà diàriament la composició de 27 trens de la línia R3 (l'Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà per Vic)


*

Renfe incrementarà l'oferta habitual en els serveis de Rodalies de la línia R3 (L'Hospitalet-Puigcerdà per Vic) des de dimecres 6 de desembre fins al dia 10 amb motiu de la celebració del Mercat Medieval de Vic. Davant el previsible augment de viatgers, un total de 27 trens al dia circularan en doble composició, és a dir, s'oferiran 12.500 places addicionals diàries.

El Mercat Medieval és una de les cites del calendari firal de Vic més important. Atrau cada any a la ciutat milers de visitants que es deixen seduir per la seva màgia. Durant cinc dies, el centre de la ciutat es converteix en un gran poblat medieval on i conviuen artesans i firaires, tavernes, perfums i sabons, coques, pans acabats de fer i formatges, productes de tota mena que es barregen entre unes 360 parades d'acurada ambientació, i centenars de personatges disfressats de l'edat mitjana.

Els viatgers que desitgin desplaçar-se fins a la capital d'Osona disposen d'un servei de trens que enllacen Barcelona i Vic amb una freqüència mitjana d'un tren cada 30 minuts. El temps de viatge entre ambdues ciutats oscil·la entre 1 hora i 20 minuts i 1 h i 35 minuts.