Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe ofereix 2.800 places ...
 
Divendres, 07 d'abril de 2017

Renfe ofereix 2.800 places addicionals entre Barcelona i Vic amb motiu de la celebració del Mercat del Ram

· El dissabte 8 d’abril circularà un tren especial que sortirà de L’Hospitalet a les 09.15 hores i arribarà a Vic a les 10.50 hores · Els viatgers poden informar-se sobre els horaris previstos al telèfon d’informació 900 41 00 41 i al web rodaliesdecatalunya.cat


*

Amb motiu de la celebració del Mercat del Ram a Vic el proper dissabte 8 d’abril, Rodalies de Catalunya incrementarà l’oferta habitual amb 2.800 places extra en els trens de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat - Puigcerdà, per Vic).

 Davant el previsible augment de viatgers, el dissabte 8 d’abril al matí Renfe ha programat un dispositiu especial de reforç amb la posada en servei d’un tren especial entre L’Hospitalet de Llobregat i Vic, el que suposarà més de 1.000  places addicionals. A més durant la resta de la jornada,  també es reforçaran el número de places als serveis de la línia R3 pels viatgers que desitgin desplaçar-se fins la capital d’Osona per gaudir d’aquesta festivitat.

 

R3 Dissabte 8 d’abril -> l’Hospitalet de Llobregat (09.15h) – Vic (10.50h)

 

Aquest servei de Rodalies efectuarà parades intermèdies a Barcelona-Sants, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana, Sant Andreu Arenal, Torrebaró, Mollet Santa Rosa, Parets del Vallès, Granollers-Canovelles i La Garriga.

Els viatgers podran informar-se sobre els horaris previstos a les oficines d’atenció al client, estacions, a l’app de Rodalies, al telèfon 900 41 00 41, i als webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com