Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe ofereix 46.000 places ...
 
Dimecres, 10 de maig de 2017

Durant el cap de setmana del 13 i 14 de maig

Renfe ofereix 46.000 places addicionals en els trens de Rodalies amb parada a Montmeló

• Rodalies reforça els serveis de la línia R2 nord els dies 13 i 14 de maig amb la circulació de 42 trens especials, 21 cada dia


**

Amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb 46.000 places addicionals. Durant els dies 13 i 14 de maig, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 42 trens especials, 24 per anar a Montmeló i 18 per tornar en sentit Barcelona. D’aquests trens de reforç, 21 circularan el dissabte i 21 el diumenge, sumant-se a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló - Maçanet).

L’increment previst pel Gran Premi de Fórmula 1 completarà el servei habitual de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

A més, els viatgers que arribin en trens Ave-Llarga Distància a Sants disposen de connexions amb Montmeló en aquests serveis de la línia R2 i el títol per desplaçar-se en rodalia està inclòs al seu bitllet combinat.

Facilitats per comprar el bitllet

Per a facilitar i agilitzar l’adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Montmeló proper al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Aquest bitllet és de dues zones i per evitar confusions es reforçarà aquesta informació amb missatges específics per megafonia.

Per informar i atendre els clients que ho necessitin s’incrementarà el personal d’atenció al client a les estacions de Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Sants, Clot-Aragó i Montmeló.

Al 2016, més de 40.000 persones van apropar-se al Circuit de Barcelona-Catalunya amb els serveis de rodalia per a assistir al Gran Premi de Fórmula 1, comptabilitzant les sessions de divendres, dissabte i diumenge. Per aquest motiu, Rodalies de Catalunya duplicarà l’oferta habitual el cap de setmana de la competició automobilística a partir de les 05.49 hores des de Barcelona Sants.