Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe col·labora en una nova ...
 
Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Renfe col·labora en una nova edició del Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya

• Temporada Alta 2017-Festival de Tardor de Catalunya és una referència cultural a Catalunya i la porta d'entrada del millor teatre internacional


**

Renfe col·labora amb el Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta, un referent cultural a Catalunya i porta d'entrada del millor teatre internacional amb una programació de primer nivell que en l'edició d'enguany es realitzarà des d'avui fins al 10 de desembre.

Aquesta iniciativa es duu a terme amb la idea de dinamitzar la presència del teatre a la ciutat de Girona i apostar pels artistes catalans.

Renfe aposta per connectar amb els seus públics ampliant el diàleg a través dels llenguatges més diversos, per això, col·labora i patrocina les accions que ajuden a la promoció cultural i educativa promovent la lectura, recolzant festivals de música i teatre, col·laborant en commemoracions culturals i patrocinant diversos premis de literatura i fotografia, entre d'altres. És per això que es firma aquest acord de col·laboració amb el Festival, una de les grans manifestacions culturals que es duen a terme a Catalunya, concretament a Girona i Salt.

Els viatgers que vulguin apropar-se en tren a Girona disposen de serveis d'Alta Velocitat i Rodalies. Tota la informació a renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat.

 

Fruit també d'aquesta col·laboració es realitzen sorteigs a través del compte de Twitter @rodalies amb entrades dobles per a espectacles d'aquest festival. 

Es detallen a continuació les entrades sortejades i el termini per participar en el sorteig:

  • Una entrada doble per a l'espectacle de Jorge Drexler, per al dissabte 28 d'octubre a les 20.30 h, el termini per participar en el sorteig finalitza el 18 d'octubre a les 12.00 h.
  • Una entrada doble per a l'espectacle Saloon, per al dissabte 4 de novembre a les 16.30 h, el termini per participar en el sorteig finalitza el 25 d'octubre a les 12.00 h.
  • Una entrada doble per a l'espectacle de Federico García, per al diumenge 12 de novembre a les 18.00 h, el termini per participar en el sorteig finalitza el 31 d'octubre a les 12.00 h

 

Per participar en aquests sorteigs s'ha d'escriure un tuit especificant el nom de l'espectacle que es desitja veure, esmentant a @rodalies i utilitzant el hashtag #TemporadaAlta