Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe ofereix 10.500 places ...
 
Dimecres, 21 de juny de 2017

Renfe ofereix 10.500 places addicionals als trens de Rodalies que enllacen Barcelona amb Garraf i Maresme

• Durant la revetlla, es duplicarà el número de places disponibles als trens de rodalia des de Barcelona • A més, circularan cinc trens especials, dos d'ells de Barcelona a Mataró i tres a Vilanova i la Geltrú amb parada a totes les estacions


*

Els dies 23 i 24 de juny, Rodalies de Catalunya incrementarà la seva oferta de transport amb 10.500 places addicionals, amb motiu de la revetlla de Sant Joan. La nit del divendres i la matinada de dissabte es reforçarà la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf i de les localitats del Costa Barcelona - Maresme i la Costa Brava i s'ha previst la circulació de cinc trens especials.

Els reforços s'iniciaran la nit de divendres per tal de facilitar el desplaçament per celebrar la revetlla. D'aquesta manera, la nit del 23 els serveis de la línia R1 de rodalia de Barcelona (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) incrementarà l'oferta de transport amb la duplicació de la composició de trens. A més circularan dos serveis especials amb destinació Mataró i sortida de L'Hospitalet del Llobregat a les 23.27 hores i a les 23.55 hores. Aquests dos trens pararan a totes les estacions del seu recorregut.

La línia R2 sud de Rodalies de Catalunya (Sant Vicenç de Calders- Estació de França per Vilanova i la Geltrú) és la que registra tradicionalment una major demanda en aquesta festivitat i la que comptarà amb més reforços.

Per a atendre l'increment de viatgers s'ha programat la circulació de tres trens especials, un el divendres que sortirà de l'Estació de França a les 23.36 hores amb destinació Vilanova. El dissabte a primera hora, dos serveis especials més iniciaran el seu recorregut a Vilanova (5.15 h) i Sant Vicenç de Calders (5.30 h) per tal de facilitar la tornada. De manera especial, els trens amb sortida d'Estació de França a les 21.51 i a les 22.47 hores la nit del divendres, així com també el tren amb sortida de Sant Vicenç de Calders a les 6.01 h la matinada de dissabte, efectuaran parada a Platja de Castelldefels.

A més, es duplicarà la capacitat dels trens la nit de divendres, a partir de les 20.00 hores, als serveis direcció Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders, així com també la tornada el dissabte a primera hora del matí als trens amb direcció Barcelona.

Dispositiu de seguretat

En coordinació amb Mossos d'Esquadra i Policies Locals es desplegarà un dispositiu especial de seguretat a les poblacions on es desplacen en tren un major número de persones per celebrar la revetlla.

D'aquesta manera, des del migdia del divendres 23 de juny fins a les 08.35 hores de dissabte 24 es desplegarà un dispositiu especial de reforç de personal d'acord amb els protocols habituals a les estacions de Sant Vicenç de Calders, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Platja de Castelldefels, Prat de Llobregat, Mataró, Ocata, el Masnou, Montgat, Arc de Triomf i Clot-Aragó. A més, els equips de seguretat acompanyaran alguns dels últims trens del dia 23 i primers del dia 24 de juny.