Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > SORTEIG #B-TRAVEL RODALIES
 
Dijous, 20 d'abril de 2017

SORTEIG #B-TRAVEL RODALIES

· Rodalies de Catalunya i Renfe  convoquen  el sorteig “B-TRAVEL RODALIES” a través de Twitter, en el que poden participar tots els seguidors del compte de @rodalies.


*

Aquest concurs consta dels següents premis:

  • 25 bitllets combinats: 20 PortAventura i 5 PortAventura-Ferrari Land
  • 25 entrades per al festival Canet Rock

 

 Els participants hauran de:

  • Ser majors de 18 anys
  • Ser seguidors del compte de @rodalies
  • Per participar en el sorteig dels 20 bitllets combinats a PortAventura hauran de publicar en Twitter una foto en/de l'estand de Renfe esmentant @rodalies i afegint les etiquetes #BTravelRodalies i #RodaliesPortAventura. Els 5 bitllets combinats PortAventura + Ferrari Land se sortejaran entre els seguidors que publiquin una foto de l'actuació que es realitzarà en l'estand de Renfe divendres dia 21 entre les 18 i les 18:30 hores amb les etiquetes #BTravelRodalies i #RodaliesFerrariLand.
  • Per participar en el sorteig de les entrades a Canet Rock hauran de publicar en Twitter una foto en/de l'estand de Renfe esmentant @rodalies i afegint les etiquetes #BTravelRodalies i #RodaliesCanetRock.

 

El concurs començarà divendres dia 21 d’abril i finalitzarà dilluns 24 d’abril  a les 00 hores.

Un cop finalitzat, tots els tuits publicats i que compleixen les condicions participaran en el sorteig, que es realitzarà de forma aleatòria a través de l’eina online random.org.

Les bases del sorteig completes estan publicades a la pàgina web de Renfe a l’enllaç http://www.renfe.com/CA/empresa/informacion_legal/SorteoBTravel_cat.html