Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe col·labora amb la XIII ...
 
Divendres, 20 d'octubre de 2017

La cursa se celebra el 22 d'octubre

Renfe col·labora amb la XIII Marató del Mediterrani a Castelldefels

• Els participants de la cursa podran obtenir un bitllet gratuït d'anada i tornada des de qualsevol estació de rodalia de Barcelona fins a Castelldefels


*

Rodalies de Catalunya col·labora aquest cap de setmana amb la celebració de la 13a edició de la Marató del Mediterrani. Renfe i l'organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l'organització per un bitllet gratuït d'anada i tornada en tren per desplaçar-se el dia de la cursa fins a Castelldefels.

Per poder disposar d'aquest bitllet, els participants de la prova hauran de presentar el tiquet de l'organització a la taquilla de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona amb servei de venda amb personal el diumenge 22 d'octubre abans de les 9.00 hores.

Aquest diumenge, les ciutats de Castelldefels i Gavà acullen aquesta competició atlètica, així com la cursa de 10 quilòmetres. Totes dues curses s'iniciaran a les 9.00 h al Canal Olímpic de Catalunya. Els participants podran desplaçar-se fins a la ciutat de Castelldefels en els trens de la línia R2 sud de Rodalies que ofereix quatre trens per hora, amb un temps de viatge de 20 minuts des de l'estació de Barcelona Sants.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l'esport i el transport públic, col·labora amb més d'una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició.