Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Renfe ofereix bitllets ...
 
Divendres, 16 de juny de 2017

Durant tota la temporada d'estiu i fins al tancament dels parcs

Renfe ofereix bitllets combinats per a visitar Illa Fantasia, Water World i Marineland

· Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d'anada i tornada en tren surt gratis · El paquet inclou el viatge en tren de rodalies a les localitats més properes, el trasllat al parc i l'entrada d'un dia al recinte


**

Coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu, Rodalies de Catalunya renova un any més la seva oferta de bitllets combinats per gaudir dels parcs aquàtics del Maresme i viure l'estiu més refrescant.
Durant tota la temporada d'estiu i fins al tancament dels parcs, Rodalies de Catalunya ofereix bitllets per a desplaçar-se fins als parcs aquàtics del Maresme: Illa Fantasia, Water World o Marineland.
Aquests títols de transport, inclouen el viatge d'anada i tornada en tren des de qualsevol estació de la xarxa de rodalia de Barcelona fins a l'estació més propera a cadascun dels parcs del Maresme, el trasllat en autobús fins al parc aquàtic i l'entrada d'un dia al recinte. Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d'anada i tornada en tren surt gratis.

Bitllet combinat Illa Fantasia

El parc aquàtic de Vilassar de Dalt, un any més, renova aquest bitllet combinat, per visitar el recinte d'Illa Fantasia. El seu preu és de 28 euros pels adults i l'entrada reduïda per nens de 2 a 6 anys és de 17 euros i per a grups escolars amb autorització prèvia del parc és de 15 euros. El bitllet inclou el viatge d'anada i tornada al parc aquàtic, el trasllat en bus des de l'estació de Premià al recinte d'Illa Fantasia i l'accés diürn al parc respecte a la compra individualitzada dels components de l'oferta. Aquest bitllet combinat és disponible fins al 9 de setembre, data de tancament del parc.

Bitllet combinat a Water World

I per aquells que vulguin visitar el parc aquàtic de la Costa Brava a Lloret de Mar, Water World també compta amb un bitllet combinat al recinte. El preu del títol, que inclou el desplaçament d'anada i tornada en Rodalies fins a Blanes, el trasllat en autobús fins al parc i l'entrada d'un dia al recinte, és de 28 euros a l'entrada individual, i de 23,50 euros pels titulars de la Targeta Daurada o per grups. Aquest tiquet es podrà comprar fins al proper 17 de setembre a qualsevol estació de la xarxa de Rodalies, excepte les estacions compreses entre Tordera i Sant Pol de Mar.

Bitllet combinat a Marineland

I a la localitat de Palafolls, proper a l'estació de Santa Susanna està el parc aquàtic de Marineland, que ofereix tota la diversió d'un parc aquàtic i a més, la fauna més exòtica al parc zoològic, dofinari i juntament a les instal·lacions d'un parc aquàtic. Es podrà adquirir el bitllet combinat a Marineland per 28 euros els adults i per 17 euros les persones titulars de la Targeta Daurada i nens de 4 a 11 anys es podrà adquirir a les estacions de rodalia de Barcelona des de l'inici de la temporada d'estiu i fins al proper 30 de setembre.

Els serveis de la línia R1 de Rodalies permeten connectar Barcelona amb les principals localitats del Maresme, un enllaç ideal per a gaudir de l'estiu tant del turisme de platja com les diferents ofertes lúdiques de la costa des de Barcelona fins a la Costa Brava i Costa Barcelona tot gaudint del Maresme.
Aquests productes combinats estan destinats a facilitar la mobilitat a turistes i ciutadans de Barcelona i la seva àrea d'influència, en propostes d'oci de qualitat amb importants descomptes. A més se suma al catàleg d'ofertes d'oci lúdiques i culturals, com el Zoo de Barcelona, el Museu Egipci de Barcelona o el bitllet combinat a PortAventura.