• Imprimeix

Adif continua executant el proper cap de setmana noves fases de les obres de modernització de la infraestructura a l’estació de Bellvitge, a L’Hospitalet de Llobregat.

Les obres a càrrec d’Adif s’inclouen en el projecte de millora de les instal·lacions ferroviàries entre El Prat de Llobregat i Barcelona-Sants, que representa una inversió superior als 5,5 milions d’euros, i són prèvies a la millora de l’accessibilitat i la instal·lació d’ascensors a l’estació que executarà Renfe.

*

Pla alternatiu de transport

Adif està realitzant un intens esforç de planificació amb l’objectiu de reduir al màxim les afeccions a la circulació de trens, programant la major part de les operacions en horari nocturn y en diferents intervals. Malgrat això i donada la necessitat d’actuar a l’àmbit de la infraestructura ferroviària en les noves fases d’obra, s’ha de restringir la capacitat operativa en determinats períodes. 

Per aquest motiu, per al proper cap de setmana s’ha establert un pla alternatiu de transport que suposarà el transbordament per carretera de 14 trens de la línia R2 de Rodalies (10 serveis el dissabte 10 i altres 4 el diumenge 11 de novembre), entre les estacions d’El Prat de Llobregat i Barcelona-Sants. La resta de la línia prestarà el servei habitual en tren. 

Durant el període d’afectació al servei, s’ha establert un dispositiu amb personal d’informació i atenció al client que orientarà els viatgers a les estacions afectades per al transbordament bus-tren i a l’inrevés. Per tal de garantir aquest servei alternatiu, Renfe disposarà de serveis d’autocar per transportar als usuaris afectats. 

Aquestes obres tant a l’estació com al seu àmbit serviran per modificar l’esquema de vies, de manera que els trens que actualment utilitzen les dues vies generals circularan per via directa i no desviada, deixant una tercera via per maniobres.

Data d'actualització:  08.11.2018