• Imprimeix

R2-R14-R15-R16: Modificació de serveis de Rodalies per actuacions de millora de les instal·lacions de seguretat al tram Gavà – El Prat de Llobregat que executa Adif

Renfe modificarà el dissabte 11 d’agost la programació dels serveis de Rodalies i Llarga Distància que circulen en aquest trajecte

Adif està executant obres de millora de les instal·lacions de seguretat al tram Gavà-El Prat de Llobregat. Per tal de garantir la seguretat de l’explotació ferroviària i el correcte desenvolupament de les operacions, el proper dissabte 11 d’agost es circularà en via única en aquest trajecte.

D’aquesta manera, es limita la capacitat operativa, pel que Renfe ha previst la següent modificació de la programació dels serveis ferroviaris:

A la línia R2 sud de rodalia de Barcelona (Sant Vicenç de Calders – Barcelona Estació de França per Vilanova), els viatgers disposaran de 2 trens per hora i sentit, i es modificaran els seus horaris.

Per als trens Regionals (R14, R15 i R16) i de Llarga Distància del Corredor Mediterrani es duran a terme desviaments selectius via Vilafranca, recuperant el seu recorregut habitual a Sant Vicenç de Calders.

Data d'actualització:  06.08.2018