• Imprimeix

R15: Servei alternatiu per carretera per obres de millora a la infraestructura del 28/7 al 2/9

Les actuacions consisteixen en la modernització de la infraestructura en dos túnels amb l'objectiu de millorar les condicions de seguretat, regularitat i fiabilitat de l'explotació ferroviària

*

Adif executarà entre les 23.20 hores del 27 de juliol i les 05.20 del 3 de setembre obres de millora i condicionament de dos túnels situats en el tram Faió - la Pobla de Massaluca - Riba-roja d'Ebre de la línia d'ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa .

Donada la necessitat d'actuar en l'àmbit de la infraestructura ferroviària, aquestes obres comportaran la interrupció de la circulació ferroviària en el trajecte Nonaspe - Flix el que afectarà els serveis de la línia R15 de Rodalies (Estació de França - Riba-roja d' Ebre per Tarragona i Reus), i als trens Regionals de la línia Saragossa-Casp-Barcelona. Per reduir l'afectació al servei, Adif ha planificat l'execució d'aquests treballs en aquesta època estival, ja que es registra una menor demanda.

Entre el 28 de juliol i el 2 de setembre, per facilitar la mobilitat dels clients, Renfe ha establert la següent programació per als trens afectats:

Línea R15 (Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus)

  • Barcelona - Flix: Servei habitual en tren
  • Flix - Riba-roja: Servei alternatiu per carretera. En sentit nord els autobusos sortiran 15 minuts abans de l'horari habitual perquè entre Flix i Barcelona es mantingui la programació actual

 


Zaragoza – Caspe – Barcelona: 

  • Zaragoza - Nonaspe: Servei habitual en tren
  • Nonaspe/Faió/Riba-roja -Flix: Servei alternatiu per carretera fins Tarragona amb parada a totes les estacions
  • Caspe – Móra la Nova: Autobús directe entre aquestes estacions per a viatgers destinació Móra i estacions posteriors
  • Flix – Barcelona: Servei habitual en tren

  

Per adequar la circulació del trajecte per carretera a la circulació del tren, s'avança la data del servei alternatiu per autobús a les estacions d'Ascó, Flix, Riba-roja i Faió amb destinació Saragossa / Madrid.

Durant el període d'afectació al servei, s'ha establert un dispositiu amb personal d'informació i atenció al client que orientarà als clients a les estacions afectades pel transbordament bus-tren o viceversa. Per garantir aquest servei alternatiu, Renfe disposarà de serveis d'autocar per transportar els viatgers afectats.

D'altre banda, el dia 29 de juliol es produirà una altre modificació a la línia, amb afectacions a tres trens.

Totes aquestes modificacions es poden consultar als cartells informatius adjunts.

Entre el 28 de juliol i el 2 de setembre es modificaran els serveis de l’R15 (Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus) i als trens Regionals de la línia Zaragoza-Caspe-Barcelona

Data d'actualització:  19.07.2018