• Imprimeix

App Rodalies de Catalunya

Rodalies App és l’aplicació oficial de Rodalies de Catalunya, un servei que permet consultar els horaris dels trens de Rodalies, les estacions i l'estat del servei.

L'aplicació ofereix els serveis bàsics del web de Rodalies de Catalunya, amb l'afegit que és capaç d'indicar a l'usuari l'estació més propera a la seva posició geogràfica.

L’aplicació és gratuïta i està disponible en català, castellà i anglès.

 

Com funciona

 

L'aplicació disposa de les següents opcions:

  •  Horaris i itineraris: Per consultar quin tren s'ha d'agafar, cal introduir l'estació d'origen, de destinació i la data. L’aplicació presentarà una llista de trens amb l'hora de sortida i d'arribada, la línia i la durada aproximada del viatge, així com un detall del trajecte del tren seleccionat. A més, es poden definir els itineraris preferits.

 

  

 
  • Línies i estacions: El servei permet consultar totes les línies i estacions de la xarxa del servei de rodalia de Barcelona, rodalia del Camp de Tarragona, Girona i dels serveis regionals. De cada estació, a més, indica els serveis que ofereix i els propers trens que s'hi esperen, a més de les combinacions amb altres mitjans de transport. També estan disponibles els plànols de cada una de les xarxes i el general de totes les línies de Rodalies de Catalunya.

 

   

  • Estacions properes: L’app està dotada d'un sistema de localització que dóna la possibilitat de saber quina és l'estació de Rodalies de Catalunya més propera en tot moment.

 

  • Tarifes: a més dels horaris, l’aplicació informa dels preus dels diferents títols de transport existents pel trajecte pel qual s’ha demanat la consulta, tant propis del servei de Rodalies com els integrats de les diferents Autoritats del Transport.

 

      

  • Estalvi energètic: També s'informa de l'estalvi energètic que suposa respecte l'ús del vehicle particular, respecte al consum de benzina, d'emissions de diòxid de carboni, partícules en suspensió i el nombre d'arbres que caldrien per absorbir el CO2 emès pel vehicle.

 

 

  • Avisos i estat del servei: L’aplicació també informa dels avisos generals relacionats amb el servei de Rodalies i de l'estat del servei de cada una de les línies, depenent de la selecció realitzada a les “Notificacions” de l’apartat “Configuració”.

 

    

 

Com instalar-la

L'accés a l'aplicació es pot fer a través de la descàrrega automàtica a Google play o App Store.

 

 

Contínua evolució al servei rodalies.gencat.cat

 

Aquesta nova millora continua ampliant el canals de comunicació disponibles pels usuaris de Rodalies, que es van iniciar l’any 2010 amb la posada en marxa del web www.rodaliesdecatalunya.cat i del telèfon d’informació gratuït 900 41 00 41, i van continuar amb la incorporació dels comptes de twitter: @rodalies, amb continguts d'interès sobre el nostre servei: informació d'actualitat, notícies, novetats, campanyes… i els comptes corresponents a cada una de les línies, on es pot conèixer l’estat del servei al moment (@rod1.cat, @rod2.cat, @rod3.cat….).

 

 

Connecta't a l'aplicació de Rodalies de Catalunya i podràs consultar horaris, plànols i línies, trobar les estacions més properes, conèixer els avisos i l'estat del servei i subscriure't al servei de notificacions.