• Imprimeix

Promocions temporada de tardor

*

Renfe prepara la temporada de tardor/hivern associant-se amb les millors propostas d'oci i cultura dels propers mesos a Catalunya.

FESTIVAL MIL·LENNI

La tardor també és temporada de musicals. I Renfe es suma a aquestes iniciatives col·laborant amb la celebració de la vintena edició del Festival del Mil·lenni que es celebra a Barcelona fins el proper mes de març.

En el marc d’aquest acord de col·laboració, Renfe ofereix als assistents a les actuacions de la programació d’aquesta edició, un 30% de descompte a determinades actuacions, tant en els seus desplaçaments en trens Ave i Llarga Distància, així com trens del servei de Rodalies de Catalunya. El llistat de concerts amb els que es poden gaudir de descomptes es poden consultar a https://www.festival-millenni.com/

El festival del Mill·leni celebra aquest any la seva 20a edició, convertint-se en un referent la música nacional i internacional a Barcelona durant els mesos de tardor i hivern. L’edició d’enguany, compta amb un cartell amb artistes com Niña Pastori, Jorge Drexler, Rosaba, Maldita Nerea, Pasión Vega, Paco Ibáñez, Hombres G o Ruth Lorenzo.

El Festival es celebra a un conjunt d’espais d’arreu de la ciutat de Barcelona com el Teatre del Liceu, el Palau de la Música, el Teatre Coliseum, la sala Razmatazz o la Sala Apolo.

 

LA JAULA DE LAS LOCAS
Un exemple és l'Acord signat amb el Grup Balaña-Cines i Teatres de Barcelona per a la promoció conjunta de l'estrena nacional del musical LA JAULA DE LAS LOCAS.

Aquest musical arriba al Teatre Tívoli de Barcelona en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.
LA JAULA DE LAS LOCAS és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya.

Descomptes del 30% en la compra d’entradas per als espectadors d'aquest musical que viatgin amb Rodalies

Renfe ha acordat una promoció específica per als seus clients que permet un descompte del 30 % als posseïdors d'un bitllet o abonament de Renfe-Rodalies de Catalunya per a les funcions del musical LA JAULA DE LAS LOCAS al Teatre Tívoli de Barcelona, amb un contingent màxim de 50 entrades de categoría PLATEA per a cada funció.

Aquesta promoció es prolonga fins el 31 de gener a excepció dels dies 25, 26, 27, 28 de desembre i 2, 3, 4, 5 i 6 de gener.

 

MUSEU DEL FERROCARRIL A MÓRA LA NOVA

Renfe i l'Associació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial han arribat a un acord per oferir un 25% de descompte en les visites individuals al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova.

A més, presentant el bitllet i l'entrada al Museu els clients podran obtenir descomptes al restaurant Heaven's Door, al restaurant Ferran i al Mas de Subirats de la mateixa localitat.

 

Noves promocions per als clients de Rodalies

Sorteig d'entrades

Bases generals
Data d'actualització:  19.12.2018