• Imprimeix

Promocions temporada de tardor

*

Renfe prepara la temporada de tardor associant-se amb les millors propostas d'oci i cultura dels propers mesos a Catalunya.

 

TERRORMOLINS

Renfe i l’organització del Festival han arribat a un acord de col·laboració pel que, fins el 18 de novembre, presentant un tiquet de Rodalies de Catalunya a la taquilla del Festival es podrà gaudir d’una entrada gratuïta per una de les projeccions del festival.

De la mateixa manera, els clients que ja disposin d’una entrada per assistir a les projeccions del Festival, podran gaudir  d’un 30% de descompte en el bitllet de Rodalies de Catalunya en els seus desplaçaments amb orígen o destinació Molins de Rei.

A més a més, entre el 12 i el 15 de novembre els viatgers amb bitllet de rodalies podran obtenir entrades gratuïtes per les projeccions del Festival de TerrorMolins. Aquesta promoció està subjecta a la disponibilitat de places.

 

LA JAULA DE LAS LOCAS
Un exemple és l'Acord signat amb el Grup Balaña-Cines i Teatres de Barcelona per a la promoció conjunta de l'estrena nacional del musical LA JAULA DE LAS LOCAS.

Aquest musical arriba al Teatre Tívoli de Barcelona en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.
LA JAULA DE LAS LOCAS és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya.

Descomptes del 30% en la compra d’entradas per als espectadors d'aquest musical que viatgin amb Rodalies

Renfe ha acordat una promoció específica per als seus clients que permet un descompte del 30 % als posseïdors d'un bitllet o abonament de Renfe-Rodalies de Catalunya per a les funcions del musical LA JAULA DE LAS LOCAS al Teatre Tívoli de Barcelona, amb un contingent màxim de 50 entrades de categoría PLATEA per a cada funció.

 

TEMPORADA ALTA

Renfe col·labora, un any més, amb el Festival Temporada Alta, un referent cultural a Catalunya i porta d’entrada del millor teatre internacional amb una programació de primer nivell que en l’edició d’enguany es celebra entre el 5 d’octubre  fins el  10 de desembre.

Aquesta iniciativa és el pòrtic d’entrada de la temporada teatral a Catalunya i esdevé en cita imprescindible pels amants de les arts escèniques. 

Renfe aposta per connectar amb els seus públics ampliant el diàleg a través dels llenguatges més diversos, per això, col·labora i patrocina les accions que ajuden a la promoció cultural i educativa promovent la lectura, recolzant festivals de música i teatre, col·laborant en commemoracions culturals i patrocinant diversos premis de literatura i fotografia, entre d’altres.  Es per això que es firma aquest acord de col·laboració amb el Festival, una de les gran manifestacions culturals que es duen a terme a Catalunya.

 

MUSEU DEL FERROCARRIL A MÓRA LA NOVA

Renfe i l'Associació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial han arribat a un acord per oferir un 25% de descompte en les visites individuals al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova.

A més, presentant el bitllet i l'entrada al Museu els clients podran obtenir descomptes al restaurant Heaven's Door, al restaurant Ferran i al Mas de Subirats de la mateixa localitat.

 

Data d'actualització:  14.09.2018

Informació relacionada