• Imprimeix

La Jaula de las Locas

*

Renfe prepara la temporada de tardor associant-se amb les millors propostas d'oci i cultura dels propers mesos a Catalunya. Un exemple és l'Acord signat amb el Grup Balaña-Cines i Teatres de Barcelona per a la promoció conjunta de l'estrena nacional del musical LA JAULA DE LAS LOCAS.

Aquest musical arriba al Teatre Tívoli de Barcelona en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix. LA JAULA DE LAS LOCAS és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva.

Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, ho converteixen en un dels musicals més aclamats de la història. Cada funció transforma LA JAULA DE LAS LOCAS en una festa, una celebració de la joie de vivre que se sap com comença, però mai com acaba!

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya.

Descomptes del 30% en la compra d’entradas per als espectadors d'aquest musical que viatgin amb Rodalies

Renfe ha acordat una promoció específica per als seus clients que permet un descompte del 30 % als posseïdors d'un bitllet o abonament de Renfe-Rodalies de Catalunya per a les funcions del musical LA JAULA DE LAS LOCAS al Teatre Tívoli de Barcelona, amb un contingent màxim de 50 entrades de categoría PLATEA per a cada funció.

L'oferta s'obté a través de la plataforma digital: www.grupbalana.com amb el codi promocional RENFETELON

lajaula1

La validesa per acollir-se a aquesta promoció és per al mateix dia de la representació, en cas que l'espectador present un bitllet senzill o d'anada i retorn, o per a qualsevol dels dies del període de validesa de l'abonament de Rodalies presentat.

  • Els clients que s'acullin a aquesta oferta hauran de mostrar el bitllet vàlid que permet aquest descompte en el control d'accés al teatre.
  • La venda d'entrades que podran acollir-se a aquesta oferta es realitza per a les funcions des del 14 de setembre fins al 30 de novembre de 2018. Es prolonga fins el 31 de gener a excepció dels dies 25, 26, 27, 28 de desembre i 2, 3, 4, 5 i 6 de gener.
  • Aquesta promoció està subjecta a l'aforament disponible en cada funció i al manteniment de la producció musical en cartellera dins de les dates previstes inicialment.

lajaula mapa

Amb el bitllet de Rodalies de Catalunya, els visitants poden gaudir fins a un 30% de descompte per l’entrada a l’espectacle

Data d'actualització:  14.09.2018