• Imprimeix

PARCS AQUÀTICS

Rodalies ofereix bitllets combinats per a visitar els parc aquàtics aquest estiu

La darrera temporada es van realitzar més de 33.000 viatges

*

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, Rodalies de Catalunya renova un any més la seva oferta de bitllets combinats per gaudir dels parcs aquàtics del Maresme i viure l’estiu més refrescant. La darrera temporada es van realitzar més de 33.000 viatges a parcs aquàtics amb els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya.

Durant tota la temporada d’estiu i fins al tancament dels parcs, Rodalies de Catalunya ofereix bitllets per a desplaçar-se fins al parcs aquàtics del Maresme: Illa Fantasia, Water World o Marineland, i així com al parc aquàtic Costa Caribe Aquatic Park ubicat al recinte de Port Aventura.

Aquests títols de transport pels parcs aquàtics del Maresme, inclouen  el viatge d’anada i tornada en tren des de qualsevol estació de la xarxa de rodalia de Barcelona fins l’estació més propera a cadascun dels parcs del Maresme, el trasllat en autobús fins el parc aquàtic i l’entrada d’un dia al recinte.

I pels que es vulguin apropar al parc Costa Caribe Aquatic Park , el bitllet combinat inclou el viatge d’anada i tornada des qualsevols estació de tota la xarxa de Rodalies de Catalunya fins la parada de Port Aventura dels trens de la línia R16, es troba a pocs metres de l’entrada al parc aquàtic, el que permet arribar a peu en pocs minuts.

Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d’anada i tornada en tren surt gratis.

Aquests productes combinats es sumen al catàleg d’ofertes d’oci lúdiques i culturals, com el TrenNatura, el Bus turístic, el Barcelona City Tour o bé el bitllet combinat a PortAventura i FerrariLand.

Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d’anada i tornada en tren surt gratis