• Imprimeix

Renfe incrementa la seva oferta a les línies de la costa durant l’estiu

Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme

14/06/2018 14:06
*

Renfe reforça aquest estiu l’oferta de serveis a les línies que donen servei a les zones costaneres per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu que es produeix en aquestes línies.

Increments a la línia R1 i RG1

Des del 16 de juny i fins el dia 16 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona.

A la línia del Maresme, fins el 14 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

Millores serveis R16

Fins el 16 de setembre, Renfe incrementarà amb un servei per sentit la relació Port Aventura - Barcelona de dilluns a divendres. A més, diàriament s’han perllongat dos trens, un per sentit,  fins a Cambrils que actualment iniciava o finalitzava el seu recorregut a Tarragona.

Aquestes millores s’afegeixen a la ja programada des del 25 de març en la que es va posar en funcionament un nou tren per sentit en la relació Tortosa – Barcelona, diumenges i festius. Aquesta millora es mantindrà fins el 28 d’octubre. 

Augment de serveis a Platja de Castelldefels

Des del passat 2 de juny, Rodalies de Catalunya va augmentar l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels (Baix Llobregat) de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzaran tant en els serveis direcció Barcelona com en direcció sud, el que permetrà facilitar els desplaçament cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.

En direcció sud, entre les 10.00 i les 13.00 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció Barcelona seran un total de nou noves freqüències entre les 16.00 i les 20.00 hores, el que significarà duplicar el número de trens en aquesta franja horària per la tornada cap Barcelona al vespre. D’aquesta manera, s’arribarà a una freqüència de pas de quatre trens per hora, amb l’objectiu de facilitar el retorn dels clients que s’han desplaçat fins les platges d’aquesta població.

Fins el 14 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut entre Arenys de Mar i Calella. Fins el 30 de setembre, els caps de setmana i festiu s’augmenten els serveis a l’estació de Platja de Castelldefels