• Imprimeix

Renfe col·labora amb el Festival Mil·lenni

Renfe col·labora per primera vegada amb aquest esdeveniment

28/11/2018 09:11
*

La tardor també és temporada de musicals. I Renfe es suma a aquestes iniciatives col·laborant amb la celebració de la vintena edició del Festival Mil·lenni que es celebra a Barcelona fins el proper mes de març.

En el marc d’aquest acord de col·laboració, Renfe ofereix als assistents a les actuacions de la programació d’aquesta edició, un 30% de descompte a determinades actuacions, tant en els seus desplaçaments en trens Ave i Llarga Distància, així com trens del servei de Rodalies de Catalunya. El llistat de concerts amb els que es poden gaudir de descomptes es poden consultar a https://www.festival-millenni.com/

El festival del Mill·leni celebra aquest any la seva 20a edició, convertint-se en un referent la música nacional i internacional a Barcelona durant els mesos de tardor i hivern. L’edició d’enguany, compta amb un cartell amb artistes com Niña Pastori, Jorge Drexler, Rosaba, Maldita Nerea, Pasión Vega, Paco Ibáñez, Hombres G o Ruth Lorenzo.

El Festival es celebra a un conjunt d’espais d’arreu de la ciutat de Barcelona com el Teatre del Liceu, el Palau de la Música, el Teatre Coliseum, la sala Razmatazz o la Sala Apolo.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. Renfe col·labora amb espectacles musicals com el cabaret ‘La Jaula de las locas’ o en la promoció turística a parcs naturals com el Parc Natural del Montseny o  La Vall de Núria.

Tota la informació d’horaris i itineraris es pot consultar a renfe.com i a rodaliesdecatalunya.cat

• Els assistents podran gaudir d’un 30% de descompte en el viatge en tren de Rodalies, Ave o Llarga Distància a determinades actuacions. • Renfe recolza aquest festival de referència de la música nacional i internacional a la ciutat de Barcelona