• Imprimeix

Rodalies col·labora amb el Festival Jardins Pedralbes

En comprar l’entrada podràs gaudir d’un 30% des descompte en el teu viatge en tren

06/06/2018 11:06
*

Renfe es prepara per la temporada estival apropant-te als festivals de música d’aquest estiu a Catalunya. I per donar el tret de sortida, Renfe col·labora amb el Festival Jardins de Pedralbes que es celebra a la Ciutat Comtal entre el 6 de juny i el 13 de juliol.

En aquesta nova edició, Renfe col·labora per primera vegada amb aquest prestigiós festival facilitant el viatge a tots aquells espectadors que decideixin assistir a algun dels seus concerts. Amb els serveis d'Ave-Llarga Distància des de Madrid, Saragossa, Lleida, Tarragona, València el punt de destí nacional i també amb els serveis de Rodalies de Catalunya els assistents podran gaudir d'un descompte del 30% per realitzar el seu viatge en tren fins a la ciutat de Barcelona coincidint amb un dels concerts programats al Festival Jardins de Pedralbes. L'estació recomanada per accedir al festival és la de Barcelona Sants.

El Festival Jardins de Pedralbes es celebra al barcelonès barri de Pedralbes, i més concretament als jardins del palau reial. Aquest espai emblemàtic de la ciutat inaugurarà el cartell del Festival el proper dimecres amb l’actuació d’Ainhoa Arteta i de Josep Carreras. El cartell d’aquesta temporada s’omple amb artistes com Sara Baras, Jessie J, Simply Mind, Zaz o Leon Bridges, entre d’altres.

Tots els dies de concert a les 20.30h i com a aperitiu de les actuacions estel·lars, l'escenari Village acollirà una programació que reuneix algunes de les propostes musicals més joves i més interessants del panorama nacional

En només sis anys, el Festival Jardins Pedralbes s'ha posicionat com una cita obligada per tots els barcelonins, que han vist com començava a la Ciutat Comtal una de les propostes més importants en l'àmbit internacional. Els nous talents també estan programats al Festival, es presenten a l'Espai Village, on ofereixen els seus diferents propostes abans de les actuacions dels artistes més consagrats.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més d’aquest Festival de música a la Ciutat Comtal, Renfe col·labora també aquesta temporada amb Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya