• Imprimeix

Renfe col·labora amb el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya - Sitges 2018

01/10/2018 12:10
*

Un any més, amb motiu de la celebració del 51 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del 4 al 5 d’octubre i fins la matinada del 14 al 15 d’octubre (data final del Festival), Renfe posa en funcionament un tren especial des de Sitges fins a Barcelona.

L’objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis ferroviaris pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de las projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a l’1.30 hores amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

Els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de pas de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts. 

Descompte del 30% en els desplaçament en Renfe

A més d’aquest reforç especial, els viatgers que s’apropin fins a Sitges en els serveis de Renfe (Rodalies de Catalunya, AVE i/o Llarga Distància), i tinguin comprada la seva entrada per assistir a alguna de les projeccions del Festival, podran gaudir d’un descompte del 30% en els seus bitllets de Renfe.

Els bitlltes es poden adquirir a les taquilles i les m¡àquines autovenda, prèvia presentació de la cèdula de descompte Renfe.