• Imprimeix

Renfe serà el transportista ferroviari oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Renfe ofereix a la demarcació de Tarragona serveis d’Ave - Llarga Distància, Regionals i rodalia

19/06/2018 12:06
*

Renfe i els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, han arribat a un acord de col·laboració pel qual Renfe serà el transportista ferroviari oficial per als desplaçaments a aquesta celebració esportiva que se celebra a Tarragona i a 15 municipis seu entre el 22 de juny i l'1 de juliol.

Els Voluntaris viatgen en Rodalies de Catalunya

En base a aquest de col·laboració, Renfe facilitarà els desplaçaments dels voluntaris dels Jocs Mediterranis fins a la ciutat de Tarragona i els municipis seu amb els serveis de Rodalies de Catalunya.

Renfe, en base amb el seu compromís amb el suport i promoció de l’esport a Catalunya, participa i recolza aquest esdeveniment esportiu.

Per a desplaçar-se fins a la demarcació de Tarragona, els afeccionats a l’esport disposen de trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani i trens d’Alta velocitat, així com serveis de rodalia i trens regionals.

Sobre Tarragona 2018

Els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 se celebraran del 22 de juny l'1 de juliol de 2018 a la ciutat de Tarragona i a 15 municipis seu. Durant els deu dies de competició està prevista la participació d'esportistes de 26 Comitès Olímpics Nacionals. Els Jocs Mediterranis són una competició de caràcter poliesportiu organitzada en el marc del moviment olímpic amb reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). Les cerimònies d'inauguració i clausura tindran lloc a l'Estadi Club Gimnàstic de Tarragona. Més informació a www.tarragona2018.cat    

Renfe, en base amb el seu compromís amb el suport i promoció de l’esport a Catalunya, participa i recolza aquest esdeveniment esportiu.