• Imprimeix

Rodalies de Catalunya col·labora amb la 40a Marató de Barcelona

L’estació de Barcelona Sants, propera al lloc de sortida de la prova atlètica, és parada de les principals línies del servei de rodalia de Barcelona

09/03/2018 08:03
*

Rodalies de Catalunya col·labora a la 40a edició de la Marató de Barcelona que es celebra aquest diumenge 11 de març a la Ciutat Comtal. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització, per un bitllet gratuït d’anada i tornada fins a Barcelona Sants.

Per gaudir d’aquest bitllet, els participants hauran de presentar el tiquet que l’organització els entregarà en el moment de recollir l’acreditació a qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona amb venda a taquilla, diumenge 11 de març abans de les 9.00 hores.  

La sortida de la prova atlètica es troba a prop de l’estació de Barcelona Sants, parada de les línies R1, R2 nord, R2 sud, R3 i R4 del servei de rodalia de Barcelona, així com de totes les línies Regionals. Per aquest motiu els trens de Rodalies de Catalunya es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes d’arreu de Catalunya que es desplacin fins a Barcelona per participar a la nova edició de la cursa.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició.

 

Els participants podran obtenir un bitllet d’anada i tornada pel 11 de març des de qualsevol estació del servei de rodalia de Barcelona fins a Barcelona Sants.