• Imprimeix

Rodalies ofereix 2.800 places addicionals entre Barcelona i Vic amb motiu de la celebració del Mercat del Ram

22/03/2018 12:03
*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb motiu de la celebració del Mercat del Ram a Vic el proper dissabte 24 de març, Rodalies de Catalunya incrementa l’oferta habitual amb 2.800 places extra en els trens de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat - Puigcerdà, per Vic).

Davant el previsible augment de viatgers, el dissabte 24 de març al matí Renfe ha programat un dispositiu especial de reforç amb la posada en servei d’un tren especial entre L’Hospitalet de Llobregat i Vic, el que suposarà més de 1.000 places addicionals.

Aquest servei de Rodalies efectuarà parades intermèdies a Barcelona-Sants, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana, Sant Andreu Arenal, Torrebaró, Mollet Santa Rosa, Parets del Vallès, Granollers-Canovelles i La Garriga.

A més durant la resta de la jornada,  també es reforçaran el número de places als serveis de la línia R3 pels viatgers que desitgin desplaçar-se fins la capital d’Osona per gaudir d’aquesta festivitat.

Dissabte 24 de març circularà un tren especial que sortirà de L’Hospitalet a les 09.15 hores i arribarà a Vic a les 10.50 hores