• Imprimeix

Renfe col•labora amb el Festival Internacional de Música de Cambrils

Renfe recolza aquest festival de referència de la música nacional i internacional de la Costa Daurada

19/07/2018 13:07
*

L’estiu és temporada de música, temporada de festivals. I Renfe es suma a aquestes iniciatives col·laborant amb la celebració de la nova edició del Festival internacional de Música de Cambrils.

L’edició d’enguany, que es posa en marxa el proper 28 de juliol, compta amb un concert inaugural a càrrec Kase.O i amb un cartell amb artistes com Jorge Drexler, David Bisbal, Miguel Poveda, Hija de la Luna,  Juanes, La Pegatina, Sweet California o Bunbury.

En el marc d’aquest acord de col·laboració, Renfe ofereix als assistents a les actuacions de la programació d’aquesta edició, un 30% de descompte tant en el seus desplaçaments en trens Ave i Llarga Distància, així com trens del servei de Rodalies de Catalunya. Els trens de la línia R16 connecten Cambrils amb Tarragona i Barcelona.

El recinte del Festival compta amb una zona gastronòmica oberta abans de les actuacions el que permetrà gaudir d’una sopar a l’entorn del festival. El recinte està situat a la ciutat de Cambrils, pel que els desplaçaments en tren es converteixen en l’opció ideal pels assistents a aquest festival.

El festival internacional de Música de Cambrils celebra aquest any la seva 44a edició, prop de mig segle d’actuacions en directe i d’espectacles de primer nivell nacional i internacional que han fet d’aquest festival tota una referència de la Costa Daurada.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. Durant aquest estiu, Renfe ha establert acords de col·laboració amb d’altres esdeveniments d’estiu com Festival Jardins de Pedralbes, Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada o el Festival Arts d’estiu.

Els assistents podran gaudir d’un 30% des descompte en el viatge en tren de Rodalies, Ave o Llarga Distància