• Imprimeix

Renfe presenta la seva oferta d’estiu a una nova edició Quaderns de viatge

19/07/2018 12:07
*

Renfe es prepara per a la temporada d’estiu amb una oferta d’activitats per a tots els gustos. Festivals de música, escapades en tren, tren + entrada a parcs aquàtics, circuits en tren i tot un recull d’activitats especialment adreçades a l’època estival omplen el la nova edició de ‘Quaderns de viatge 2018’.

Aquest catàleg de propostes, que incorpora algunes de les ofertes més atractives que es poden gaudir amb els serveis de Rodalies de Catalunya, recopila les principals propostes de Renfe per aquest estiu en un format de quadern que pretén a més de oferir noves propostes, permetre que el viatger l’ompli amb les seves experiències.

Els protagonistes de l’edició d’estiu són els festivals de música i els parcs aquàtics encapçalen les propostes de tren + oci. Aquest estiu, Renfe, en el seu compromís amb la cultura a Catalunya, col·labora aquesta temporada amb el Festival Jardins de Pedralbes, Festival Vida,  Canet Rock, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils.

I per gaudir d’un estiu d’allò més refrescant, Rodalies de Catalunya, un any més ofereix una àmplia oferta de bitllets combinats per escapar-se als parcs aquàtics de Catalunya: illa Fantasia, Marineland o Waterworld a la costa del Maresme, o Costa Caribe dins del recinte de PortAventura World.

Disponible a estacions

Aquest catàleg està disponible a l’oficina d’Atenció al Client de Plaça Catalunya, i als punts d’informació de l’estació de Barcelona Sants. 

El nou catàleg incorporar algunes de les ofertes més atractives que es poden gaudir amb Rodalies de Catalunya. Es podrà trobar a les estacions de Plaça Catalunya i Barcelona Sants.