• Imprimeix

Presentació de les obres de construcció de la futura estació de Santa Perpètua de Mogoda

• Les actuacions disposen d'un pressupost de 2,5 milions d'euros • La nova estació donarà servei a la zona de Granja Soldevilla completant a l'estació actual situada a la R3

06/06/2018 18:06
*

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, el subdirector general de Programació i Execució, David Prat, i el Director General de Renfe Viajeros, Ramón Azuara, han presentat les futures obres de construcció de la nova estació de Santa Perpètua de Mogoda, que s'ubicarà a la línia R8 de Rodalies de Catalunya (Granollers Centre - Martorell per Cerdanyola Universitat). Aquestes actuacions disposaran d'un pressupost de 2.529.882 euros i comptaran amb un termini d'execució de 9 mesos.

Actualment Santa Perpètua compta amb una estació de rodalia situada en la línia R3 que permet enllaçar la població amb Barcelona en un temps de viatge de 16 minuts. Amb la nova estació es donarà servei a la zona de la Granja Soldevilla i als barris de Can Taió i Can Folguera. A més, aquesta nova estació donarà també serveis als municipis de l’Eix de la Riera de Caldes que actualment no disposen de transport ferroviari (Caldes de Montbui, Palau Solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat).

La futura estació comptarà amb els serveis de la R8 de rodalia de Barcelona