• Imprimeix

Reforços del servei de Rodalies de Catalunya per Setmana Santa

23/03/2018 14:03
*

Amb motiu de l’inici del període de Setmana Santa, Rodalies de Catalunya modifica la seva oferta durant aquestes dates per tal d’adaptar el servei a la demanda durant el període vacacional.

D’aquesta manera, els servei de Rodalies de Catalunya es reforçarà amb més 10.000 places als trens regionals de les línies R15 (Barcelona Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus) i R16 (Barcelona Estació de França – Tortosa/Ulldecona per Tarragona) per facilitar el desplaçament de viatgers a la zona de la Costa Daurada i del Camp de Tarragona.

Així mateix, la línia R11 comptarà amb dos serveis de reforç el divendres 29 de març entre Barcelona i Girona, fent parada a Sant Celoni, Maçanet-Massanes, Sils i Caldes de Malavella. El tren circularà  amb sortida de Barcelona Sants a les 13.46h i arribada a Girona a les 15.03 hores. I en sentit contrari el servei addicional circularà amb sortida de Girona a les 16.49 hores i arribada a Barcelona Sants a les 18.09 hores.

Pel que fa als serveis de les rodalies de Girona i Camp de Tarragona, Renfe ha programat un reforç especial el divendres 30 de març per tal de facilitar els desplaçaments durant el període de vacances.

Reajustament servei R7

Pel que fa als serveis de la línia R7 (Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat), entre el 24 de març i el 2 d’abril, Rodalies de Catalunya reajusta el seu servei a la línia R7  que no prestarà el servei durant les vacances de Setmana Santa a causa de l’important descens de la demanda que es registra en aquesta línia. Així mateix, tres trens de la línia R4 amb destinació Cerdanyola UAB finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Arenal.

 

 

Els serveis regionals de les línies R15 i R16 es reforçaran amb més de 10.000 places durant les properes dates. Els serveis de la línia R7 no prestaran servei entre el 24 de març i el 2 d’abril degut a l’important descens de la demanda