• Imprimeix

Rodalies de Catalunya col·labora amb la promoció de la mostra Subirats Tasta’l

L’estació de Lavern-Subirats ha finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat inscrita dins del Pla d’Estacions de Rodalies

22/11/2018 18:11
*

Rodalies de Catalunya col·labora amb la promoció de la celebració de la catorzena edicióSubirats Tasta’l, la mostra de vins, caves i gastronomia que es celebra a la localitat de Subirats el  proper diumenge 25 de novembre.

Els visitants que s’apropin en tren fins a l’estació de Lavern-Subirats, per a aquesta celebració compten amb un servei de lloguer de bicicletes des de la mateixa estació que permetrà disposar durant tot un dia d’una bicicleta per 5 euros, o bé una bicicleta elèctrica per 10 € i desplaçar-se, tant per l’entorn de l’estació com apropar-se fins a la localitat del Subirats, on es celebra aquesta mostra gastronòmica i comercial.
 
El programa de l’edició d’enguany de Subirats Tasta’l presenta exposicions de fotografia, tallers de manualitats, activitats de degustació, maridatge i cata de vins així com un àmplia mostra de vins, caves i de productes agrícoles de la zona.
 
Aquest mateix any, Rodalies de Catalunya ha finalitzat els treballs de millora de l’accessibilitat a l’estació de Lavern-Subirats, amb el recreixement de les andanes, l’allargament i instal·lació del nou paviment i especialment amb la instal·lació d’ascensors per tal de connectar l’accés de l’estació i les dues andanes.
 
Els serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya connecten les localitat de Subirats i Lavern, amb la ciutat de Barcelona, permeten unir el Subirats i la Ciutat Comtal en un temps de viatge de 45 minuts. A més, els serveis de la línia R4 permeten unir les principals localitats de l’Alt i Baix Penedès i l’Anoia, a través d’un paisatge de vinyes únic, pel que els serveis de Rodalies de Catalunya esdevenen el transport idoni per a visites enològiques de caves o cellers de la zona.

Els serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya connecten Subirats amb Barcelona i amb l’Alt i Baix Penedès