• Imprimeix

El Tren Blanc inicia el servei el 6 de desembre

· El Tren Blanc reforça els serveis entre Barcelona, La Molina i Puigcerdà durant els caps de setmana i festius. Durant tota la temporada d’hivern i fins el 22 d’abril

05/12/2018 14:12
*
A partir del pròxim dijous 6 de desembre Renfe torna a posar en servei el Tren Blanc, que uneix Barcelona, La Molina i Puigcerdà. Aquest tren especial de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà per Vic) circularà  els caps de setmana i festius i estarà en funcionament fins al 22 d'abril, coincidint amb el tancament de la temporada d’esquí i el període de Setmana Santa.
 
La darrera temporada, més de 16.700 clients van apropar-se a les estacions del Pirineu amb aquest servei estacional que connecta Barcelona amb la Cerdanya, el que va suposar un 17% més que la temporada anterior. Unes xifres que confirmen la bona acollida d’aquest servei.
 
L’objectiu del Tren Blanc és facilitar l’accessibilitat dels viatgers a les pistes d’esquí durant els caps de setmana i festius, i també millorar la comunicació entre Barcelona i la capital de la Cerdanya.
 
Horaris del Tren Blanc
 
TrenBlancHor
 
El tren sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 6.13 h i arribarà a La Molina a les 08.35 i a Puigcerdà a les 8.53 h.  La tornada serà a les 17.32 h de Puigcerdà, passarà per La Molina a les 17.57 h i arribarà a Plaça Catalunya a les 20.29 h.
 
Aquest tren especial efectuarà parada també a L’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser. En aquesta estació, els viatgers també disposen d’enllaç amb el Cremallera per pujar a la Vall de Núria.
 
Tota la informació sobre horaris a www.rodaliesdecatalunya.cat, app de Rodalies, a estacions de la línia i al telèfon 900 41 00 41.

· El darrer any prop de 17.000 persones van utilitzar el servei del Tren Blanc per apropar-se fins al Pirineu