• Imprimeix

Servei integrat ATM Àrea de Lleida

L’àmbit de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida, comprèn un total de 149 municipis dividits en dues zones. Amb un sol títol de transport es poden utilitzar els mitjans necessaris per desplaçar-se d’un punt a un altre.

Si voleu saber en quina zona tarifària es troba un municipi, feu clic aquí

És un sistema molt senzill i que facilita moure’s lliurement per l'Àrea de Lleida amb importants avantatges econòmics. Permet fer un desplaçament (origen - destinació) amb transbordaments sense cost dins d’un límit horari.

Podeu consultar els operadors: operadors de transport integrats  

El temps de què disposes és:
o Per a una zona, 1 hora i 15 minuts.
o Per a dues zones, 1 hora i 30 minuts.

Els títols sempre s'han de validar, abans d'iniciar el viatge, en cadascun dels diferens modes de transport que feu servir. Conserveu el vostre bitllet fins a la sortida de l'estació.

La targeta sense contacte és el suport dels títols integrats de transport de l'ATM de l'Àrea de Lleida.

Tria la teva "T"

L’ATM t’ofereix 5 títols integrats diferents, que pots carregar a la teva targeta, i adaptats a les teves particulars necessitats de mobilitat.

Títol multipersonal i horari que permet fer 10 desplaçaments integrats en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).

Carregable amb 10, 20 o 30 viatges.
Validesa: fins al canvi de tarifes (31 de desembre).


1 zona:     9,80

2 zones:  15,25

Títol unipersonal i horari que permet fer 10 desplaçaments integrats en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).

Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació.


1 zona:     7,80

2 zones:  12,35

Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació. Permet tenir carregats 2 títols T-50/30, el que s’utilitza (títol actiu) i un altre de reserva que s’activarà en la primera validació que es realitzi quan caduqui l’actiu o quan s’esgotin els 50 viatges.Títol unipersonal i horari que permet fer 50 desplaçaments integrats en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).


 1 zona:     29,90

2 zones:   43,60

 

Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació. Permet tenir carregats 2 títols T-MES, el que s’utilitza (títol actiu) i un altre de reserva que s’activarà en la primera validació que es realitzi quan caduqui l’actiuTítol personalitzat que permet fer un nombre il·limitat de desplaçaments a les zones delimitades per la primera validació, en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).


1 zona:    39,4

2 zones:  57,05

TÍTOLS DEL SISTEMA TARIFARI INTEGRAT DE L'ATM DE L'ÀREA DE LLEIDA: 

T-Mes:  Descompte del 50% o 20%

T-FM/FN 70/90
Títol de transport multiviatge que permet als membres d'una única família monoparental o nombrosa, fer 70 desplaçaments en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones). Títol multipersonal i horari. Validesa: 90 dies consecutius des de la primera validació.  


T-FM/FN 70/90 G

1 zona:    54,90

2 zones:  85,40


 

T-FM/FN 70/90 E

1 zona:    34,30

2 zones:  53,40


T-MES FM/FN G

1 zona:    31,50

2 zones:  45,65


 

T-MES FM/FN E

1 zona:    19,70

2 zones:  28,50

 

 

Els infants menors de quatre anys poden viatjar de forma gratuïta sempre que no ocupin cap plaça al vagó.


T-12
Títol de transport que permet als nens i nenes d’entre 4 i 12 anys (ambdós inclosos), fer un nombre il•limitat de desplaçaments a la zona tarifària en la que resideixen, en tots els modes de transport integrats. Títol unipersonal. Aquest títol només pot ser carregat a la targeta personalitzada T-12 mitjançant DNI/NIE/Passaport nacional. Validesa: en la seva primera edició té una validesa de 16 mesos. Les posteriors renovacions es realitzaran anualment.

La targeta T-12 té un cost d'emissió i gestió que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. 

Per saber com obtenir la targeta consulteu el web www.atmlleida.cat/docs/informacioT12.pdf

Persones en situació d’atur

Les persones que estiguin en situació d’atur es poden beneficiar de bonificacions en el transport públic. En concret, s’aplica un descompte del 73% sobre la T-Mes, el que permet a les persones beneficiàries pagar 12 euros per cada T-Mes, enfront els 45,70 euros que costa habitualment. 

Per poder optar a aquestes bonificacions cal complir un seguit de requisits que podeu consultar al següent enllaç.

La targeta sense contacte és el suport dels títols integrats de transport. Hi ha dos tipus de targetes:

Personalitzades, a l’anvers de les quals hi figuren el nom, cognoms, DNI/NIE/Passaport nacional i una fotografia de l’usuari.
Anònimes, en què no figura cap tipus d’informació de l’usuari.

Existeixen dos tipus de targetes:

Targetes personalitzades: a l’anvers hi figuren el nom, cognoms, DNI i una fotografia de l’usuari. En aquestes targetes es pot carregar qualsevol títol integrat.

Targetes anònimes: no hi figura cap tipus d’informació d’usuari. En aquestes targetes es poden carregar els títols T-10, T-10/30 i T-50/30.

Les targetes anònimes es poden obtenir a l’Oficina d’Atenció al Client de l’Estació d’Autobusos de Lleida (OAC) i a qualsevol dels punts adherits a la xarxa de venda de l’ATM (quioscos, estancs i administracions de loteria, entre altres) distribuïts per diferents poblacions de l’àrea de Lleida. El cost d’emissió és de 2 euros.

Les targetes personalitzades es poden obtenir a l’Oficina d’Atenció al Client de l’Estació d’Autobusos de Lleida (OAC) i als ajuntaments de totes les poblacions de la comarca portant una fotocòpia del DNI i una fotografia mida carnet. El cost d’emissió és de 3 euros. 

Molt fàcil. Quan pugis a l’autobús, al tren o al bus urbà, atansa la targeta al lector. La targeta ATM disposa de la tecnologia sense contacte, d’aquesta manera, automàticament, descompta el viatge de la targeta. Cal validar la targeta cada vegada que fas un transbordament. Les targetes T-10, T-10/30 i T-50/30 permeten fer un màxim de tres transbordaments a diferents modalitats de transport en un mateix desplaçament sense reducció de saldo.

El temps de què disposes per realitzar els transbordaments és d’1 hora i 15 minuts per 1 zona i 1 hora i 30 minuts per a 2 zones.

Pots recarregar lliurement la teva targeta al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’ATM, a qualsevol dels punts adherits a la xarxa de venda de l’ATM distribuïts per diferents poblacions de l’àmbit integrat i a bord dels autobusos interurbans d’Alsa, Gamón, Marfina i Lax. Pots recarregar un títol abans de consumir tot el saldo o abans que caduqui. En canvi, si vols carregar a la targeta un títol diferent a l’existent, has d’esperar que s’hagi exhaurit.

Comprova al mapa la ubicació del municipi d’origen i el municipi de destinació i compta el nombre de zones que travesses en fer el desplaçament. Has d’adquirir el títol d’acord amb el nombre de zones per on vulguis transitar.
En el cas d’un desplaçament que tingui l’origen o la destinació en municipis limítrofs situats en diferents zones tarifàries, podràs fer-lo amb una targeta d’una zona, sempre que sigui directe i no facis cap transbordament.

Tots els títols tenen la caducitat d’un mes excepte la T-10 que té validesa d’un any fins al proper canvi de tarifes.