• Imprimeix

Servei Integrat ATM Girona

L’àmbit de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de Girona, comprèn un total de 47 municipis dividits en set zones. Amb un sol títol de transport es poden utilitzar els mitjans necessaris per desplaçar-se d’un punt a un altre.
És un sistema molt senzill i que facilita moure’s lliurement per l'àrea de Girona amb importants avantatges econòmics. Permet fer un desplaçament (origen - destinació) amb transbordaments sense cost dins d’un límit horari.

El temps de què disposes és:

o Per a una zona, 1 hora i 15 minuts.
o Per a dues zones, 1 hora i 30 minuts.
o Per a tres zones, 1 hora i 45 minuts.

Els títols sempre s'han de validar, abans d'iniciar el viatge, en cadascun dels diferens modes de transport que feu servir. Conserveu el vostre bitllet fins a la sortida de l'estació.

La targeta sense contacte és el suport dels títols integrats de transport de l'ATM de Girona.

Tria la teva “T”
L’ATM t’ofereix 6 títols integrats diferents, que pots carregar a la teva targeta, i adaptats a les teves particulars necessitats de mobilitat.

Títol de transport multiviatge que permet fer 10 desplaçaments en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (entre 1 i 3 zones).

Títol multipersonal i horari.


1 zona:   10,70

2 zones:  21,00

3 zones:  29,50

Títol de transport multiviatge que permet fer 10 desplaçaments en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (entre 1 i 3 zones).

Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació. Títol unipersonal i horari.


1 zona:     9,50

2 zones:  17,30

3 zones:  23,50

Títol de transport multiviatge que permet fer 50 desplaçaments en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (entre 1 i 3 zones). Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació.

Títol unipersonal i horari.


1 zona:    33,80

2 zones:  54,50

3 zones:  76,50

Títol de transport multiviatge que permet fer un nombre il•limitat de desplaçaments, a les zones delimitades per la primera validació, en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (entre 1 i 3 zones).

Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació. Títol unipersonal.

Aquest títol només pot ser carregat a targetes personalitzades mitjançant DNI/NIE/Passaport nacional.


1 zona:   46,50

2 zones:  65,70

3 zones:  89,30


1 Zo

 

TÍTOLS DEL SISTEMA TARIFARI INTEGRAT DE L'ATM DE GIRONA

T-FM/FN 70/90
Títol de transport multiviatge que permet als membres d'una única família monoparental o nombrosa, fer 70 desplaçaments en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (d'1 a 3 zones). Títol multipersonal i horari. Validesa: 90 dies consecutius des de la primera validació. Aquest títol només podrà ser carregat a la targeta personalitzada FM/FN mitjançant DNI/NIE/Passaport nacional i carnet de família nombrosa o monoparental.
Preus:


T-FM/FN 70/90 G

1 zona:    59,90

2 zones:  117,60

3 zones:  165,20


 

T-FM/FN 70/90 E

1 zona:    37,45

2 zones:   73,50

3 zones:  103,25


T-MES FM/FN G

1 zona:    36,90

2 zones:  52,55

3 zones:  71,45


T-MES FM/FN E

1 zona:    23,10

2 zones:  32,85

3 zones:  44,65

 

Els infants menors de quatre anys poden viatjar de forma gratuïta sempre que no ocupin cap plaça al vagó.


T-12

Títol de transport que permet als nens i nenes d’entre 4 i 12 anys (ambdós inclosos), fer un nombre il•limitat de desplaçaments a la zona tarifària en la que resideixen, en tots els modes de transport integrats. Títol unipersonal. Aquest títol només pot ser carregat a la targeta personalitzada T-12 mitjançant DNI/NIE/Passaport nacional. Validesa: en la seva primera edició té una validesa de 16 mesos. Les posteriors renovacions es realitzaran anualment.

Per saber com obtenir la targeta consulteu el web http://www.atmgirona.cat/tarifes

Les persones que estiguin en situació d’atur es poden beneficiar de bonificacions en el transport públic. En concret, s’aplica un descompte del 77% sobre la T-Mes, el que permet a les persones beneficiàries pagar 10,70 euros per cada T-Mes, enfront els 46,15 euros que costa habitualment. 

Per poder optar a aquestes bonificacions cal complir un seguit de requisits que podeu consultar al següent enllaç

La targeta sense contacte és el suport dels títols integrats de transport. Hi ha dos tipus de targetes:
Personalitzades, a l’anvers de les quals hi figuren el nom, cognoms, DNI/NIE/Passaport nacional i una fotografia de l’usuari.
Anònimes, en què no figura cap tipus d’informació de l’usuari.

Les targetes personalitzades:

Directament i presencialment al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’ATM.  De manera diferida a través dels consells comarcals o enviant al CAC la sol·licitud que trobaràs al Web de l’ATM. En aquests darrers casos, cal adjuntar una fotocòpia del DNI i una fotografia de mida carnet. En pocs dies la rebràs al teu domicili a punt per ser carregada. Tenen un cost d’emissió de 3,50 €.

Les targetes anònimes:

Al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’ATM i a qualsevol dels punts adherits a la xarxa de venda de l’ATM (quioscos, estancs, llibreries, entre d’altres) distribuïts per diferents poblacions de làrea de Girona. Tenen un cost d’emissió de 2,50 €. 

Molt fàcil. Quan pugis l’autobús o al bus urbà, o abans de pujar al tren, atansa la targeta al lector del bus o de les andanes de l'estació. La targeta ATM disposa de la tecnologia sense contacte, d’aquesta manera, automàticament, descompta el viatge de la targeta. Cal validar la targeta cada vegada que fas un transbordament. Tots els títols de transport permeten fer un màxim de tres transbordaments a diferents modalitats de transport en un mateix desplaçament sense reducció de saldo, excepte la T-MES que permet fer un numero il•limitat de transbordaments.

Pots recarregar lliurement la teva targeta al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’ATM i a qualsevol dels punts adherits a la xarxa de venda de l’ATM distribuïts per diferents poblacions del  Gironès, part de la Selva i part del Pla de l’Estany.
Pots recarregar un títol abans de consumir tot el saldo o abans que caduqui. En canvi, si vols carregar a la targeta un títol diferent a l’existent, has d’esperar que s’hagi exhaurit.

Comprova al mapa la ubicació del municipi d’origen i el municipi de destinació i compta el nombre de zones que travesses en fer el desplaçament. Has d’adquirir el títol d’acord amb el nombre de zones per on vulguis transitar.
Si el nombre de zones per les quals transites és superior a tres, la tarifa no superarà la que correspongui a tres zones.

Els títols adquirits durant un any són vàlids fins al canvi de tarifes següent, sense perjudici del període addicional de carència en què es poden fer servir l'any posterior al de l'adquisició.