Accés al contingut Accés al menú de la secció
Home  > News  > Nova Notícia
 
Tuesday, 18 July 2017

Nova Notícia

• L'aplicació informa de les properes circulacions, minuts que falten per a la sortida i l'andana d'estacionament • Aquesta informació s'anirà incorporant als propers mesos també a l'app de Rodalies de Catalunya


*

Des d'aquesta segona quinzena de juliol, l'aplicació per a dispositius mòbils Renfe Cercanías ofereix informació en temps real dels horaris de pas dels serveis de rodalia de Barcelona així com l'andana d'estacionament de les properes circulacions.

Aquestes millores a la informació s'aniran incorporant als propers mesos també a l'app de Rodalies de Catalunya.

Amb aquesta millora, l'app actualitza el seu format per tal d'oferir informació actualitzada i immediata dels minuts que queden pels propers trens del servei de rodalia de Barcelona. A partir de 30 minuts, es continua oferint la informació de les properes circulacions indicant l'horari d'arribada a l'estació.

D'aquesta manera, els clients del servei poden conèixer quants minuts resten per la propera circulació i l'andana on té previst aturar-se el tren. A més, l'App ofereix també els detalls sobre les connexions entre les diferents estacions de Rodalies informant de l'estació d'enllaç així com de l'horari d'arribada i sortida de cada tren.

Informació accessibilitat

Des del passat trimestre l'app de Rodalies de Catalunya, Renfe Cercanías, i els webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com ofereixen informació real dels trens accessibles que circulen, així com les estacions del servei de rodalia que ofereix instal·lacions adaptades.

Les apps de Rodalies i Renfe Cercanías, descarregades per més de 280.000 usuaris, ofereixen informació sobre els horaris i trens de rodalies de manera detallada (permet seleccionar dia i horari preferits de consulta) permet memoritzar recorreguts habituals, rebre avisos sobre informació d'obres i/o possibles alteracions del servei així com consultar els plànols i estacions de les línies del servei de Rodalies de Catalunya.